Civiel

De wereld een beetje beter maken?

Bruggen, viaducten, tunnels, stationsgebieden, onderdoorgangen, sluizen, steigers, aquaducten, windturbinefundaties. Als ontwerpleider bij de afdeling Civiel werk je aan de ontwikkeling van nieuwe infrastructuur. Kleine en grote constructies. Vlak bij je om de hoek, in Nederland, maar ook wereldwijd. Complex qua ontwerp, bouwfasering, diverse soorten constructies met veel innovaties. Het resultaat van onze projecten is van grote maatschappelijke waarde. Jij maakt samen de wereld voor eindgebruikers een stukje beter, praktischer en bovenal veiliger.

Top van Nederlandse ingenieurs

Samen met je collega’s in Nederland, maar ook met je buitenlandse collega’s ben je vanaf het begin tot aan het einde nauw betrokken bij een project. Van haalbaarheidsstudie en concept ontwerp naar aanbiedingsontwerp, uitvoeringsontwerp en uitvoeringsondersteuning tot en met de beoordeling van bestaande kunstwerken.

Onze medewerkers behoren tot de top van Nederlandse ingenieurs. Behoor jij daar binnenkort ook bij?

'Als je op de bouwplaats rondloopt, dan zie je de zaken die je in een model hebt gezet in de werkelijkheid. En dat is gaaf!'

Florentijn de Beukelaer, ontwerpleider civiel

 

 

Jouw ideale vervolgstap?

Wil je graag weten hoe je met jouw talent bij kan dragen aan innovatieve projecten bij BAM Infraconsult? Neem dan contact op met onze recruiter Carmen van Berkel en zij helpt je graag verder! Via de onderstaande button kan je ook direct op zoek naar jouw toekomstige functie bij BAM Infraconsult. Bijvoorbeeld als ontwerpleider, projectmanager of (senior) constructeur.

Bekijk de vacatures