Maritieme constructies

Op zoek naar een echte uitdaging?

Je werkt nauw samen met collega’s binnen BAM (Infraconsult) in binnen- en buitenland aan multidisciplinaire projecten op internationale schaal. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van haveninfrastructuur. Van kademuren tot (overslag-) steigers, terminals, tunnels tot offshore constructies. Naast functionele eisen zijn ook de omgevingsaspecten zoals golfklimaat, wind, stroming en grondgesteldheid van invloed op de conceptkeuze en het ontwerp. Al deze specialiteiten heeft BAM Infraconsult in huis.

Een echte uitdaging

In onze ontwerpen streven wij naar een economisch optimum. Zowel tijdens de tenderfase als bij de detailengineering tot de uitvoering. Op basis van onze goede ervaringen uit het verleden passen wij vaak innovaties toe in onze ontwerpen en werken wij samen met diverse andere projectdisciplines binnen BAM. Ontwerpleider bij de afdeling Maritieme Constructies is dus een echte uitdaging!

Ben jij hieraan toe en word jij onze nieuwe collega?

Het leuke aan mijn werk vind ik problemen oplossen. Ervoor zorgen dat ik snel een goed antwoord kan geven op de vragen die ik krijg.
Emma Gibert Suñé, Senior Constructeur Maritieme Constructies

 

 

Jouw ideale vervolgstap?

Wil je graag weten hoe je met jouw talent bij kan dragen aan innovatieve projecten bij BAM Infraconsult? Neem dan contact op met onze recruiter Carmen van Berkel en zij helpt je graag verder! Via de onderstaande button kan je ook direct op zoek naar jouw toekomstige functie bij BAM Infraconsult. Bijvoorbeeld als ontwerpleider, projectmanager of (senior) constructeur.

Bekijk de vacatures