Technische installaties

Veilig van A naar B?

Als ontwerpleider bij de afdeling Technische Installaties zorg jij ervoor dat weggebruikers veilig van A naar B kunnen reizen. Met de juiste kennis van technische installaties maak jij het verschil bij de totstandkoming van tunnels, sluizen, bruggen en gemalen. Van kleine tot grote projecten.

Integrale aanpak

Heb jij de skills om de totaalpuzzel van installaties op dit soort projecten te ontwarren? Het ontwerp van technische installatie vraagt om een integrale aanpak . Onze oplossingen zijn innovatief, en daarom ben je betrokken bij diverse innovatiepilots. Wij zijn niet alleen meer verantwoordelijk voor de realisatie van technische installaties, maar ook voor het onderhoud ervan. Door een juiste aanpak en de juiste technische kennis kunnen wij de kosten en risico’s van ontwerp tot realisatie en onderhoud beheersen. Heb jij die kennis en kunde paraat?

'Ik wil blijven leren en mijzelf blijven ontwikkelen. Ook van disciplines waar ik nog niet veel van weet. En dat kan bij BAM.'

Patrick van den Berg, ontwerpleider technische installaties

 

 

Jouw ideale vervolgstap?

Wil je graag weten hoe je met jouw talent bij kan dragen aan innovatieve projecten bij BAM Infraconsult? Neem dan contact op met onze recruiter Carmen van Berkel en zij helpt je graag verder! Via de onderstaande button kan je ook direct op zoek naar jouw toekomstige functie bij BAM Infraconsult. Bijvoorbeeld als ontwerpleider, projectmanager of (senior) constructeur.

Bekijk de vacatures