Opleiding en ontwikkeling

4 december 2018 15:30

Bij BAM vinden wij het zeer belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen als professional, maar ook als mens. Daarom heeft BAM verschillende mogelijkheden om dit te faciliteren. Wij informeren jou als toekomstig collega graag meer over de online leeromgeving van Goodhabitz en de BAM Business School.

GoodHabitz: leren zoals jij dat wilt

BAM is een samenwerking aangegaan met Goodhabitz, een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit meer dan 120 verschillende trainingen. Maar, dan wel nét even anders, nét even slimmer. Jij kunt namelijk leren precies zoals jij dat wilt! En, wanneer en waar je maar wilt, want Goodhabitz is altijd en overal te gebruiken.

“Ik zie het als een EHBO, een Eerste Hulp Bij Ontwikkeling. Voor alle ontwikkelvragen die mensen maar kunnen hebben. Dat varieert van office vragen tot aan persoonlijke effectiviteit of leidinggeven”,
aldus Eugenie Winkelman, Human Development Manager.

Blijf nieuwsgierig, blijf leren

Bij BAM geloven we dat je alleen het beste uit jezelf kunt halen door continu nieuwsgierig te blijven. Durf kritische vragen te stellen naar het hoe en waarom van ons werk, stel jezelf open voor nieuwe ervaringen, kijk verder dan het hier en nu en maak dit onderdeel van je dagelijkse praktijk. Alleen dan groei je uit tot de beste versie van jezelf!

Praktijkvoorbeelden, herkenbaar?

De kans is groot dat je tijdens je carrière al diverse trainingen hebt gevolgd. Bij BAM blijven we hier in ieder geval proactief op inspelen via GoodHabitz. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Grip op je leven, rust in je hoofd
  Jij rent van hot naar her en hebt altijd duizend dingen te doen. Snak jij naar overzicht en rust? Maak je hoofd leeg en krijg de controle terug.
 • Afkicken van social media
  LinkedIn, WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube … Grote kans dat je op minimaal één van deze platforms actief bent. Heb jij de verleiding nog in de hand?
 • Gesprekstechnieken LSD
  Waarom loopt het ene gesprek beter dan het andere? Ligt dat aan de spreker, aan de luisteraar of aan jullie beiden?
 • Test jezelf nog beter!
  Hoe goed ken jij jezelf? Kun jij haarfijn opnoemen wat jouw sterke punten zijn. En voor welke valkuilen jij moet waken? Échte zelfkennis helpt je vooruit, iedere dag weer.
 • Trekhaak gezocht
  Wat is jouw ultieme droom? En hoe ga jij die realiseren Theatermaker Tjerk de Ridder ontwikkelde een training die jou helpt om dromen om te zetten in concrete doelen.

BAM Business School

Bouwen is vooral: bouwen op mensen. Ontwikkelen is vooral: ontwikkelen ván mensen. Het zijn de kwaliteiten van onze medewerkers, die de kwaliteit van onze projecten bepalen. Medewerkers vormen het 'human capital' van BAM, waarmee wij onze marktpositie verder versterken en ons rendement verhogen.

BAM ziet medewerkers als het kostbaarste bezit van de organisatie en de inzet van gemotiveerd professioneel personeel als de sleutel tot succes. BAM wil voorkeurswerkgever zijn en medewerkers binden en boeien. Dit betekent meer zijn dan een aantrekkelijke werkgever met goede beloningen. BAM biedt medewerkers groei- en ontplooiingsmogelijkheden. Met BAM Business School beschikt BAM over een uitstekend opleidingsinstituut dat de medewerker helpt bij de verwezenlijking van zijn doelen.

Arie de Jong, ontwerpmanager BAM Infraconsult:
“In het voorjaar heb ik de Everest training gevolgd via de BAM Business School. Je krijgt ontzettend veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.”

Medewerkers kunnen door het opleidingsaanbod hun vakinhoudelijke kennis op peil houden en de bij hun functie behorende sociale vaardigheden verder ontwikkelen. Op deze wijze ondersteunt BAM Business School ook de diverse loopbaansporen die binnen de organisatie kunnen worden gerealiseerd. De programma’s ondersteunen de aandacht voor samenwerking tussen de diverse disciplines en bevorderen de synergie tussen de werkmaatschappijen en spelen een belangrijke rol in het kennismanagement binnen de Groep. In trainingen wordt onder meer aandacht besteed aan integriteit, ondernemerschap, commercieel handelen, nieuwe contractvormen, projectontwikkeling, risicomanagement, inkoop en financiële besturing.

Nieuwsgierig?

Wil je graag weten hoe je met jouw talent bij kan dragen aan innovatieve projecten bij BAM Infraconsult? Neem dan contact op met onze recruiter Nynke Wouda en zij helpt je graag verder! Via de onderstaande button kan je ook direct op zoek naar jouw toekomstige functie bij BAM Infraconsult. Bijvoorbeeld als ontwerpleider, projectmanager of (senior) constructeur.

Vacatures