Over BAM Infraconsult

BAM Infraconsult

BAM Infraconsult is het advies- en ingenieursbureau binnen de infrastructuur van Koninklijke BAM Groep. Onze 500 medewerkers werken aan multidiscipliniare infrastrucuurprojecten in binnen- en buitenland en behoren tot de top van Nederlandse ingenieurs. Wij hebben vestigingen in binnen- (Gouda, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Culemborg, Den Haag en Utrecht) en buitenland (Cibubur Indonesië, Panama en Singapore).

Infrastructuur is nooit af

In een snel veranderende wereld formuleert BAM Infraconsult antwoorden op complexe infrastructurele vraagstukken. We kijken met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap en vertalen onze kennis en ervaring naar oplossingen die duurzaam, beheersbaar, betaalbaar, veilig en bouwbaar zijn. Voor kleine en grote opdrachtgevers. Wereldwijd.

Integraliteit in ons DNA

Bij BAM Infraconsult hebben we onze eigen visie, onze eigen aanpak. Multidisciplinair en integraal werken start al in de voorfase van ieder project. Deze manier van werken is verweven in de cultuur van BAM Infraconsult, het zit in ons DNA.

Afwisselend en uitdagend

Vanwege de veelzijdigheid aan projecten kan je alle kanten als ontwerpleider. Kies je voor meerdere regionale projecten met veel afwisseling en een korte cyclus, of ben je liever betrokken bij een groot project zoals de vernieuwing van de Afsluitdijk? Deze dynamiek zorgt continu voor afwisseling en nieuwe uitdagingen.

Op zoek naar nieuw talent

Onze cultuur kenmerkt zich door daadkracht. Nooit bij de pakken neerzitten, maar met elkaar de schouders eronder en altijd energie geven voor een succesvol resultaat. En dat werkt! Maar daar is altijd nieuw talent voor nodig. Bekijk de mogelijkheden op onze website!